1 oktober 2022

De wereldberoemde Nederlands-Oekraïense pianist Anna Fedorova speelt met haar echtgenoot, cellist Nicholas Schwarz, soloklarinettist van het Concertgebouworkest Olivier Patey en de violiste Diet Tilanus werken van Brahms en Oekraïense componisten.

Het Oyster duo, dat gevormd wordt door het echtpaar Fedorova-Schwartz trad vorig jaar met veel succes bij ons op en presenteerde hun nieuwste CD. Ditmaal komen zij met topklarinettist Olivier Patey en de violiste Diet Tilanus en spelen onder meer het prachtige, weemoedige trio van Brahms. Anna Fedorova heeft inmiddels grote bekendheid gekregen als boegbeeld van Oekraïense musici in ons land. Zij was veelvuldig te gast bij Podium Witteman. Daarnaast heeft zij veel succes met haar uitvoeringen van de pianoconcerten van Rachmaninov; het tweede van deze concerten is de meeste bekeken registratie van klassieke muziek op youtube.

Datum: Zaterdagavond 1 oktober

Tijdstip: Inloop vanaf 19.30. Aanvang 20.00 ( gratis drankje in de pauze)

Entree: Volwassenen 22,50 euro. Vrienden van Kasteel Amerongen 20,00 euro. Kinderen tot 18 jaar gratis.

Adres: Kasteel Amerongen, Drostestraat 20, Amerongen

Locatie: Het concert vindt plaats op de eerste verdieping van het Kasteel . Deze prachtige zaal met hoog booggewelf heeft een mooie akoestiek. De ruimte is doorgaans vrij fris want niet verwarmd. Zorg dat u zich hierop kleedt. Het concert is helaas niet toegankelijk voor rolstoel, omdat de concertruimte alleen bereikt kan worden via twee trappen en er geen lift is.

Koop hier online uw concertkaarten


Terug naar de agenda