Word vriend

Voor € 30 per jaar bent u al lid van onze Vriendenkring. Vriend zijn heeft vele voordelen. U kunt voortaan Kasteel Amerongen gratis bezoeken en u ontvangt voortaan het vriendenbulletin, wordt uitgenodigd voor de interessante en gezellige Vriendendag en u ontvangt korting op diverse kasteelconcerten en op artikelen in kasteelwinkel Annebetje. Door Vriend te worden steunt u de instandhouding van Kasteel Amerongen, de collectie en de tuinen en wordt u lid van een gezellige vriendenkring.

Lees hier meer Hoe word ik vriend.

Geef

Wilt u uw betrokkenheid bij Kasteel Amerongen meer kleur geven? Overweeg dan een gift te doen aan de Vrienden van Kasteel Amerongen. Klein of groot, periodiek of eenmalig, elke gift aan het Kasteel Amerongen kan het verschil maken.

En hoeveel (of wat) u ook geeft, elke gift is fiscaal aftrekbaar. De Stichting Vriendenkring Kasteel Amerongen is door de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling, zodat uw bijdrage fiscaal aftrekbaar kan zijn. Voor meer informatie over de mogelijkheden tot geven en de fiscale voordelen, klik op de rode knop hieronder.

Lees hier meer Hoe kan ik geven.

Laat na

Wist u dat er een manier is om uw liefde voor Kasteel Amerongen blijvend door te geven? Nalaten aan de Vrienden van Kasteel Amerongen betekent schenken aan de kasteelliefhebbers van de toekomst.

Lees hier meer Hoe kan ik nalaten.