1 augustus 2021

Vandaag geeft Trio Tangata twee concerten: om 14 uur en om 16 uur.

Koop online uw concertkaarten

Bent u lid van de Vriendenkring Kasteel Amerongen?
Ga dan via onderstaande knop naar 1 augustus en klik op "specials" (helemaal onderaan)
Koop online uw vrienden-concertkaarten

  • Datum: Zondag 1 augustus 2021. Aanvang eerste concert 14.00 u. Aanvang tweede concert 16.00 u.
  • Tijdstip: Inloop eerste concert vanaf 13.30, drankje vooraf. Inloop tweede concert vanaf 15.30, drankje vooraf.
  • Locatie: De concerten vinden plaats in het zomerpaviljoen, een fraaie overkapping in de kasteeltuin. Hier zitten u en de musici droog en beschut bij een buitje of bij felle zon. Let op! Annulering bij slecht weer. U wordt tijdig op de hoogte gebracht en betaling geretourneerd.
  • Entree: Volwassene € 17,50. Vrienden van Kasteel Amerongen € 15,-. Kinderen tot en met 18 jaar gratis.
  • Extra informatie: In verband met de de coronamaatregelen wordt men verzocht uiterlijk (1e concert) 13.50 (2e concert) 15.50 aanwezig te zijn. Leden van één huishouden zitten naast elkaar, koop dan meerdere kaarten tegelijk. Behoort uw gezelschap niet tot een huishouden koop dan apart kaarten. Blijf op anderhalve meter afstand van elkaar. Er is geen pauze.
  • Ticketverkoop: Uitsluitend online.

Warmbloedige tangomuziek
Het Trio Tangata speelt onder leiding van Jacqeline Edeling ( bandeneon) warmbloedige tangomuziek.

  • Jacqueline Edeling, bandoneon
  • Margreet Markerink, piano
  • Boris Franz, contrabas

Dit ensemble trad in 2019 met groot succes op in ons kasteel en we zijn blij dat wij dit jaar opnieuw van hun muziek kunnen genieten. Ook ditmaal is de saxofonist Aubrey Snell van de partij. Aubrey Snell sloot haar opleiding klassiek saxofoon zowel aan het conservatorium in Den Haag als in Utrecht cum laude af. In Den Haag kreeg ze ook nog een onderscheiding voor haar theatrale originaliteit. Aubrey volgde masterclasses bij David Liebman, Steve Mauck, John Sampen, Philippe Geiss, Guy Goethals en Nobuya Sugawa.

Trio Tangata speelde internationaal, zowel in zalen als op festivals in Europa tot in Buenos Aires en speelt nu samen met Aubrey Snell een programma met
warmbloedige tangomuziek vol passie en melancholie, afgewisseld door opzwepende ritmes. De muziek van Astor Piazolla ontbreekt natuurlijk niet.
Tangata brengt u in Zuid-Amerikaanse sferen met dit meeslepend concert. De muziek van Astor Piazzolla ontbreekt natuurlijk niet.


Terug naar de agenda