11 juli 2021

Kinderconcert: leuk voor kinderen vanaf 6 jaar!

Koop online uw concertkaarten

  • Datum: Zondag 11 juli 2021 aanvang eerste concert 11.00 u. Aanvang tweede concert 13.00 u.
  • Tijdstip: Inloop eerste concert vanaf 10.30, koffie vooraf. Inloop tweede concert 12:30, koffie vooraf.
  • Locatie: De concerten vinden plaats in het zomerpaviljoen, een fraaie overkapping in de kasteeltuin. Waar u en de musici droog en beschut zitten bij een buitje of bij felle zon. Let op! Annulering bij slecht weer. U wordt tijdig op de hoogte gebracht en betaling geretourneerd.
  • Entree: Volwassene € 12,50. Vrienden van Kasteel Amerongen € 10,-. Kinderen tot en met 18 jaar gratis.
  • Extra informatie: In verband met de de coronamaatregelen wordt men verzocht uiterlijk (eerste concert) 10.50 of (tweede concert) 12.50 aanwezig te zijn. Leden van één huishouden zitten naast elkaar, koop dan meerdere kaarten tegelijk. Behoort uw gezelschap niet tot een huishouden koop dan apart kaarten. Blijf op anderhalve meter afstand van elkaar. Er is geen pauze. Dit concert is zeer geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
  • Ticketverkoop: Uitsluitend online.

Jonge supertalenten op viool en gitaar

Matthijs (15) en Adinda (13), broer en zus, spelen gitaar en viool. Zij werden door Paul Witteman als zijn Jonge Helden genoemd en traden op in het tv programma Podium Witteman. Maar dat niet alleen: beiden wonnen een eerste prijs in het Prinses Christina Concours ( Matthijs vorig jaar, Adinda dit jaar) en samen traden zij op bij het Grachtenfestival in 2019.

© MajankaFotografie

Zij gaan voor u een bijzonder concert geven dat ook voor (klein)kinderen inspirerend kan zijn. Ze vertellen over hun instrument en spelen zowel afzonderlijk als samen prachtige en spannende muziek van componisten als Bach, Piazzolla, Saint Seans en vele anderen.Terug naar de agenda