13 juni 2021 t/m 24 december 2021

Lollo Meier, gepassioneerd gitarist, speelt met zijn kwartet heerlijke gypsy-jazz, swingend in de stijl van Django Reinhardt.

Koop hier binnenkort online uw concertkaarten

Bent u lid van de Vriendenkring Kasteel Amerongen?
Ga dan via onderstaande knop naar 12 september en klik op "specials" (helemaal onderaan)
Koop online uw vrienden-concertkaarten

  • Datum: Zondag 12 september 2021 aanvang eerste concert 14.00 u. Aanvang tweede concert 16.00 u.
  • Tijdstip: Inloop eerste concert vanaf 13.30, drankje vooraf. Inloop tweede concert vanaf 15.30, drankje vooraf.
  • Locatie: De concerten vinden plaats in het zomerpaviljoen, een fraaie overkapping in de kasteeltuin. Waar u en de musici droog en beschut zitten bij een buitje of bij felle zon. Let op! Annulering bij slecht weer. U wordt tijdig op de hoogte gebracht en betaling geretourneerd.
  • Entree: Volwassene € 17,50. Vrienden van Kasteel Amerongen € 15,-. Kinderen tot en met 18 jaar gratis.
  • Extra informatie: In verband met de de coronamaatregelen wordt men verzocht uiterlijk (1e concert) 13.50 (2e concert) 15.50 aanwezig te zijn. Leden van één huishouden zitten naast elkaar, koop dan meerdere kaarten tegelijk. Behoort uw gezelschap niet tot een huishouden koop dan apart kaarten. Blijf op anderhalve meter afstand van elkaar. Er is geen pauze.
  • Ticketverkoop: Uitsluitend online.

Hartverwarmende voorstelling
Lollo Meier, generatiegenoot en neef van de Rosenbergs, groeide op in een vooraanstaande zigeunerfamilie. Zijn virtuoze stijl doet denken aan Django Reinhardt. Hij schrijft veel verfrissende nieuwe muziek in de gypsy-jazz stijl en speelt met zijn ensemble op internationale festivals. Lollo bracht recent een verzamelalbum uit met eigen werk van de afgelopen 20 jaar en tevens acht nieuwe stukken. Het is heerlijke acoustische muziek: u kunt nauwelijks stilzitten bij dit fijn concert, dat u niet snel zult vergeten.

Lollo Meier Kwartet
Lollo Meier, gitaar
Bert Smits, viool
Bram van Es, ritmegitaar
Melvin Könings, contrabas


Terug naar de agenda