30 augustus 2020

Strijktrio Otto, den Herder & McKenna

zondag 30 augustus 2020, aanvang 11.00u

Toegangsprijs voor volwassenen is € 10,00, kinderen tot en met 18 jaar zijn gratis. Op het programma staan twee prachtige serenades: van Beethoven een jeugdig, vitaal en zangerig werk en van de Hongaarse componist Ernst von Dohnanyi een romantische compositie, geïnspireerd op Hongaarse volksmuziek

Koop direct uw concertkaarten voor Strijktrio Otto, den Herder & McKenna, klik op onderstaande knop.
Koop uw concertkaarten

 • Datum: Zondag 30 augustus 2020
 • Tijdstip: Inloop vanaf 10.30, koffie vooraf
 • Locatie: De concerten vinden plaats in het zomerpaviljoen, een fraaie overkapping in de kasteeltuin. Waar u en de musici droog en beschut zitten bij een buitje of bij felle zon. (Let op! Annulering bij slecht weer. U wordt tijdig op de hoogte gebracht en betaling geretourneerd.)
 • Entree: Volwassenen € 10,00. Kinderen tot en met 18 jaar gratis.
 • Extra informatie: In verband met de de coronamaatregelen wordt men verzocht uiterlijk 10.50 aanwezig te zijn. Leden van één huishouden zitten naast elkaar, en kopen meerdere kaarten tegelijk. Behoort uw gezelschap niet tot één huishouden koop dan apart kaarten. Blijf op anderhalve meter afstand van elkaar. Er is geen pauze.
 • Ticketverkoop: Uitsluitend online.

  Otto, den Herder & McKenna
  De leden van dit strijktrio vonden elkaar als academisten van het Concertgebouworkest, waar zij in 2013/ 2014 voor werden geselecteerd. Zij speelden in dat jaar samen met de andere academisten op Kasteel Amerongen. Sindsdien zijn ze als strijktrio blijven samenspelen maar hebben daarnaast elk een eigen carrière gemaakt. Saskia Otto ( viool) is plaatsvervangend concertmeester bij het Rotterdams Philharmonisch Orkest, Maria den Herder ( altviool) won het Nationaal Altviool Concours en speelt in tal van ensembles, Nuala McKenna (cello) was finalist van Dutch Classical Talent 2019 en is nu solocelliste van de Kammer Philharmonie Bremen.


  Ervaart u problemen met de online bestelling? Wellicht heeft u dan een verouderde versie van Internet Explorer. U kunt eenvoudig online FireFox installeren. Firefox is gratis te downloaden en installeren is zeer eenvoudig. Blijft het probleem zich voordoen? U kunt dan uw bestelproblemen mailen naar info@kasteelamerongen.nl. Reserveren kan alleen online.Terug naar de agenda