18 juni 2023

Het concert van Anna Fedorova is een jaarlijkse traditie geworden. Opnieuw neemt zij topmusici mee, ditmaal zelfs negen, waaronder haar echtgenoot Nicholas Schwartz en haar vader Borys Fedorov, in de Oekraïne een beroemde pianist. Met een prachtig en afwisselend programma belooft dit een geweldige avond te worden. De opbrengst gaat naar het opleidingsinstituut voor jong talent (de Davidsbündler Muziek Academie) dat Fedorova en Schwartz hebben opgericht.

Anna Fedorova is niet alleen een wereldberoemde pianiste maar ook is zij het boegbeeld van Oekraïense musici in het buitenland. Zij nam deel aan talloze benefietconcerten en maakte als soliste een internationale tournee met een orkest van Oekraïense musici. Haar opname van het tweede pianoconcert van Rachmaninov op YouTube is 25 miljoen maal beluisterd.

Datum: zondag 18 juni 2023

Tijdstip: Aanvang 20.00, inloop vanaf 19.30. Gratis drankje in de pauze.

Entree: Volwassenen 27,50 euro, Vrienden 25 euro, kinderen tot 18 jaar gratis

Adres: Kasteel Amerongen, Drostestraat 20, Amerongen

Locatie: Het concert vindt plaats op de eerste verdieping van het Kasteel, in een prachtige zaal met goede akoestiek. De zaal is helaas niet rolstoeltoegankelijk, want er is geen lift. De ruimte is niet verwarmd, het kan er mogelijk fris zijn. Zorg dat u zich hierop kleedt.

Koop hier uw concertkaarten

Musici:
Op dit unieke concert spelen docenten, allen bekende musici, samen met een aantal jonge toptalenten, een mooi en afwisselend programma. De volgende musici nemen eraan deel:

Anna Fedorova en haar vader Borys Fedorova, piano
Daniel Rowland, Floor le Coultre en Tim Brackman,viool
Dana Zemstov en Georgy Kovalev, altviool
Maja Bogdanovic, cello
Nicholas Schwartz, contrabas
Jeroen Soors, hobo

Programma

Polonaise (F. Chopin)
“Adventures of Mogli” (B. Fedorov)
Twee Tango’s (Zemstov)
Strijkkwartet no. 2 (Petr Vasks)
Carmen Fantasie voor 4 violen en contrabas (Bizet)
Melodie (Skoryk)
“Urban Lark” (V. Mendelssohn)


Terug naar de agenda