26 juli 2020

Het tuinconcert begint om 15.00u. Toegangsprijs voor volwassenen is € 17,50, voor Vrienden van het Kasteel €15,00, kinderen tot en met 18 jaar zijn gratis.

Koop direct uw concertkaarten voor het Cununa Ensemble, klik op onderstaande knop.
Koop uw concertkaarten

  • Datum: Zondag 26 juli 2020
  • Tijdstip: Inloop vanaf 14.30, drankje vooraf
  • Locatie: De concerten vinden plaats in het zomerpaviljoen, een fraaie overkapping in de kasteeltuin. Waar u en de musici droog en beschut zitten bij een buitje of bij felle zon. Annulering bij slecht weer. U wordt tijdig op de hoogte gebracht en betaling geretourneerd.
  • Entree: Volwassene € 17,50, Vrienden € 15,00. Kinderen tot en met 18 jaar gratis.
  • Extra informatie: In verband met de de coronamaatregelen wordt men verzocht uiterlijk 14.50 aanwezig te zijn. Leden van één huishouden zitten naast elkaar, en kopen meerdere kaarten tegelijk. Behoort uw gezelschap niet tot één huishouden, koop dan apart kaarten. Blijf op anderhalve meter afstand van elkaar. Er is geen pauze.
  • Ticketverkoop: Uitsluitend online.


Cununa Ensemble
Het Cununa Ensemble bestaat uit 5 muzikale vrienden die de liefde voor folklore en volksmuziek delen. Zij hebben als een krans (Cununa) hun muzikale stijlen vervlochten. Drie van de leden (de cimbalist Daniel Luca, de panfluitist en zangeres Mariana Preda, en de contrabassist Gabriel Barbalau) zijn afkomstig uit Roemenie, vandaar dat de volksmuziek uit de Balkan op hun concerten veel aan bod komt. De Nederlandse violist Noa Eyl heeft na zijn klassieke opleiding voor de jazzviool gekozen en de percussionist Alper Kekec is afkomstig uit Turkije. Zij wisten op het Grachtenfestival 2019 met afwisselend hartstochtelijk en melancholiek spel het publiek voor zich te winnen.

Op het programma staan naast de Roemeense en Hongaarse volksmuziek ook arrangementen van Bach, Brahms en Bartok op het programma.


Ervaart u problemen met de online bestelling? Wellicht heeft u dan een verouderde versie van Internet Explorer. U kunt eenvoudig online FireFox installeren. Firefox is gratis te downloaden en installeren is zeer eenvoudig. Blijft het probleem zich voordoen? U kunt dan uw bestelproblemen mailen naar info@kasteelamerongen.nl. Reserveren kan alleen online.Terug naar de agenda