5 juli 2020

Britta Maria brengt een ode aan het Nederlandse lied

Één van de favorieten van Kasteel Amerongen is weer terug: Britta Maria. Het tuinconcert begint om 15.00u. Toegangsprijs voor volwassenen is € 17,50, voor Vrienden van het Kasteel €15,00, kinderen tot en met 18 jaar zijn gratis.

Koop direct uw concertkaarten voor Britta Maria, klik op onderstaande knop.
Koop uw concertkaarten

  • Datum: Zondag 5 juli 2020
  • Tijdstip: Inloop vanaf 14.30, drankje vooraf
  • Locatie: De concerten vinden plaats in het zomerpaviljoen, een fraaie overkapping in de kasteeltuin. Waar u en de musici droog en beschut zitten bij een buitje of bij felle zon. Annulering bij slecht weer. U wordt tijdig op de hoogte gebracht en betaling geretourneerd.
  • Entree: Volwassenen € 17,50, Vrienden € 15,00. Kinderen tot en met 18 jaar gratis.
  • Extra informatie: In verband met de de coronamaatregelen wordt men verzocht uiterlijk 14.50 aanwezig te zijn. Leden van één huishouden zitten naast elkaar, en kopen meerdere kaarten tegelijk. Behoort uw gezelschap niet tot één huishouden koop dan apart kaarten. Blijf op anderhalve meter afstand van elkaar. Er is geen pauze.
  • Ticketverkoop: Uitsluitend online.

Britta Maria
De zangeres Britta Maria trad enkele jaren geleden met veel succes bij ons op met Franse chansons. Zij komt nu terug, samen met pianist/ zanger Maurits Fondse en Olag Fateev op de bayan (Russische accordeon) met een programma ‘ Huiswaarts’: een eerbetoon aan het Nederlandse lied. Met liedjes van Jenny Arean, Adéle Bloemendaal, Hans Dorrestijn, Annie M.G. Schmidt en Ramses Shaffy. Maar ook het Franse chanson komt aan bod.

Haar recente album kreeg vier sterren van Henk van Gelder in de NRC. “ Britta Maria zingt toegewijd en ingeleefd, met een uitgebalanceerde begeleiding van Maurits Fondse en Oleg Fateev. Mooi werk.”De cabaretier en programmamaker Jaques Klöters sprak van “ Een schitterend album”


Ervaart u problemen met de online bestelling? Wellicht heeft u dan een verouderde versie van Internet Explorer. U kunt eenvoudig online FireFox installeren. Firefox is gratis te downloaden en installeren is zeer eenvoudig. Blijft het probleem zich voordoen? Mail uw bestelproblemen naar info@kasteelamerongen.nl. Reserveren kan alleen online.Terug naar de agenda